Verbouwing


Zo is het gewordenReferentie

Ingeborg Verhoek: Na een lekkage via de voegen in de badkamer was het tijd om deze aan te pakken. Ook hebben mijn partner en ik 5 kinderen die veelvuldig gebruik maken van de badkamer. Het was hoog tijd om deze goed aan te pakken.  De muur tussen de douche/bad en de slaapkamer was verzadigd van de lekkage, ook op de grond was er veel schade. Richard heeft de badkamer in 2 fase's aangepakt. Omdat de muur moest drogen heeft Richard een nooddouche gemaakt zodat de verzadigde muur eerst goed kon drogen. Daarna is hij de badkamer gaan verbouwen.

Richard bleek een goed luisterend oor en kon snel onze wensen in beeld omzetten. Het fijne was dat we zelf de materialen van verbouwing uit konden zoeken zodat de verbouwing ook in ons budget paste. De badkamer die we hadden was een zooitje en door de lekkage stonden we ons in de badkuip te douchen. Nu is er een volwaardige doucheruimte, 2 nieuwe wastafels en prachtige tegels die wij mooi vinden. Richard heeft dit snel voor ons kunnen realiseren. Wat mij opviel is dat hij netjes en efficiënt werkt, niet draalt maar een harde werker is die net zolang door lijkt te gaan tot hij vind het dat goed is (ik ben niet zo kieskeurig hierin eigenlijk, hij dus wel!) De badkamer is prachtig geworden! 

1 van de kranen die wij gekocht hadden, was incompleet, toen wij de nieuwe kraan na een tijd wachten binnenkregen via de winkel, stond Richard binnen een dag klaar om deze kraan ook nog te installeren! Wat een vakman. Richard dank je wel voor onze prachtige badkamer!

 

webxpress.constanten.MenuItemLanguage:0
webxpress.db.EntityClasses.DomeinEntity:30
webxpress.db.EntityClasses.SiteEntity:30
webxpress.db.EntityClasses.MenuItemEntity:20
Total Size of Session Data: 81,00 kb